GUEST: SOLEN ER SEXET

Jeg lar solen skolde mit skød

Det er dit skin, det er mit kød

Foto @kimkimyes

Nyt mixtape oppe på Spotify med kuraterede tracks fra musikkollektivet SOLEN ER SEXET, som med skiftende besætning er centreret omkring samarbejdet mellem forfatter og dramatiker Bjørn Rasmussen og sangskriver Lise Westzynthius.

SOLEN ER SEXET gør med egne ord op med prædefinerede kønskasser og hylder samhørighed. Det kommende album har 10 forskellige producere – én til hver sang – med en lille overvægt af kvindelige, nonbinære og queer producere. Se og hør første singlen, OKSEKROP.

Sangen OKSEKROP er en taknemmelig henvendelse til kroppens udtryk. Til den væren der ligger bag kroppens gøren. Til visdommen der ligger gemt i det underbevidste. Vidunderbarnet Kim Kim lavede over 1000 tegninger til materien der taler 💛 Velbekomme (tekst fra SOLEN ER SEXET FB 290122)

Om mixtape:

“Vores yndlingstracks fra kollektivisterne samt lidt håndplukket fra vores eget bagkatalog. Følg listen og få et hint om hvem der medvirker på det kommende SOLEN ER SEXET debutalbum.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.